HIT Cage Träningsrigg

Välkommen till en helt ny värld av träningsmöjligheter. HIT Cage-konceptet är genvägen till maximerad PT-tid och intäkter.

En träningsrigg. En leverantör. Gränslöst med möjligheter.
Låt din kreativitet flöda och konstruera din drömbur tillsammans med oss på Casall Professional. 
 
HIT Cage gör det möjligt att implementera de allra senaste träningsmetoderna för crossfit och funktionell träning i ditt gruppträningsutbud samtidigt som det är spännande tillskott på gymgolvet. Underlätta den funktionella gruppträningen för dina instruktörer samtidigt som du boostar den individuella träningen för dina medlemmar.
 
Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB