Kraftmark erbjuder nu Freemotion

Kraftmark meddelar att man nu är distributör av Freemotion på den svenska marknaden. 

Freemotion fitness tillverkar och säljer löparband, elliptiska steppar, cyklar, viktmaskiner och deras populära funktionella kabelmaskiner.
 
"Freemotion har ett perfekt produktutbud som gör att vi på Kraftmark kan erbjuda en helhetslösning och nyskapande inom gymbranschen. Produkterna är ISO 9000 certifierad och de har 250 olika patenterade produkter i sitt utbud", säger Stefan Ljung från Kraftmark.

Freemotion är ledande på funktionell träning. Med den populära genesisserien kan användaren träna i alla olika vinklar och bygga både stabilitet och koordination för kroppens alla rörelser i vardagen. Till skillnad från annan isolerande styrketräningsutrustning, låter Genesis dig att ändra punkten för muskelaktivering genom att du ändrar din rörelse. Ett bra exempel är Freemotion fitness dual cable-cross som via Golf Digest vann pris för bästa universella träningsutrustningen. 
 
Skärmavbild 2019 08 27 kl. 18.16.32

Freemotions Incline Trainer är det första löparbandet som gör det möjligt att gå eller sprinta i lutning från -3% upp till 30%. Detta gör att kroppen aktiverar fler muskler samtidigt som kaloriförbränningen ökar. Freemotions Incline Trainer är det perfekta löpbandet för HIIT-träning eller funktionell träning, med en knapptryckning kan medlemmarna snabbt justera hastighet, upplutning och nedlutning.
 
Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB