Eleiko rekryterar Oskar Ragvald

Eleiko fortsätter att satsa framåt. Som ett led i sin fortsatta tillväxt och utveckling utses branscherfarna Oskar Ragvald som ny Director of Sales Operations. 

Oskar har lång erfarenhet och expertis inom träningsbranschen med nästan 20 år i ledande positioner på Actic, en av norra Europas ledande gymkedjor. Oskar har varit en viktig del av Actics tillväxtresa och utveckling, senast i sin roll som Chief Operating Officer. 
 
Oskar är en mycket uppskattad ledare och hans långa erfarenhet av att driva affärsutveckling i ett tillväxtbolag kommer bidra starkt till att stärka ’Eleiko-upplevelsen’ och vårda vår fortsatta tillväxt. 
  
”Rekryteringen av Oskar är en viktig del i vår strategi att bli ännu bättre på att skapa framgång och lönsamhet hos våra kunder, samt gemensamt bidra till att människor kan leva ett starkare och friskare liv”, säger Erik Blomberg VD för Eleiko.
 
Med Oskar i spetsen för Eleikos operativa säljavdelning är bolaget väl positionerat för att stärka erbjudandet ytterligare med fokus på kvalitet, kompetens samt innovativa och inspirerande lösningar för företagets kunder världen över.
  
"Det är otroligt spännande att börja arbeta på Eleiko och bli en del av den fortsatta utvecklingen. Eleiko är ett fantastiskt företag med världsledande produkter inom styrketräning. Detta tillsammans med de sunda värderingar om ansvarsfullt företagande som genomsyrar Eleiko fick mig att ansluta till världens starkaste team.", säger Oskar Ragvald, Director of Sales Operations, Eleiko.
 
Oskar är även väl förankrad i den för Eleiko viktiga idrottsrörelsen, både som aktiv utövare, utbildare och ledare.
 
 
Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB