Matrix Glute Trainer - enkel och stabil

Tona muskler, bygg styrka och förbättra höft- och bålstabilitet med en effektiv och stabil Glute Trainer från Matrix.

Ben- och sätesträning är populärare än någonsin och nu kan du beställa Matrix Fitness nyutvecklade Glute Trainer i MAGNUM serien med fördelar som:
 
* Gedigen design och avancerad biomekanik som efterliknar höftlyft med skivstång men med enklare, effektivare och bekvämare genomförande vilket gör det lätt för alla att utföra övningen.
 
* Öppen design med en uppfällbar höftkudde för enkel i- och urstigning och en stor vinklad fotplatta med antiglidbeläggning erbjuder bra stabilitet och säker träning.
 
* Den självjusterande höftkudden innebär att den passar användare av alla storlekar och ger en mjuk och bekväm känsla.
 
* Integrerade bandkrokar ger möjligheten till elastiskt motstånd för explosiv och varierande träning. 
 
* Maximalt effektivt motstånd: 227 kg. 
 
Kombinationen av prestanda och hållbarhet kännetecknar Magnum-serien från Matrix Fitness. Seriens senaste tillskott – Glute Trainer – är inget undantag då dess gedigna design och konstruktion är utvecklade och testade för att motstå tung användning i de mest krävande miljöerna.
 
 
Matrix GLUTE
 
 
Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB