Twiik & WellnessTech Labs i samarbete med The Academy

Olika grader av Personlig träning blir allt vanligare och det är numera också inkluderat inom ramen för friskvårdsbidraget. 

Antalet licensierade tränare som examineras växer stadigt. Att erbjuda träning online blir allt viktigare för tränare och coacher för att öka lönsamheten och tillhandahålla bättre service till kunderna.
 
The Academy är Sveriges främsta Yrkesutbildning inom träning och hälsa och utbildar över 300 nya elever årligen. Samarbetet med Twiik gör det möjligt för Academys gamla och nya elever att digitalisera, effektivisera och skala upp sina affärer genom Twiiks coachingverktyg och marknadsplats online. Genom att varje enskild tränare kan skapa workouts, program och digitala kurser och erbjuda detta online på marknadsplatsen i Twiik-appen ökar lönsamheten för Personliga Tränare.
 
”Vi är väldigt stolta över att kunna vara en del i förändringen av coaching och personlig träning. Vi letar kontinuerligt efter samarbeten med företag och organisationer med en tydlig hälsoprofil där det finns möjlighet till win-win förhållanden och The Academy är närmast unika i sitt slag”, säger Anders Gran, VD på WellnessTech Labs.
 
WellnessTech Labs och The Academy har tillsammans arbetat med formen för samverkan under en längre tid och The Academy ser stor potential i samarbetet. 
 
”Vi märker att kundbeteendet förändras och våra klienter är idag alltmer digitala. Det ställer nya krav på de Tränare vi utbildar och att de levererar tjänster som kunderna vill ha", menar Helena Arnold, VD The Academy.
 
"För Personliga Tränare har det fysiska mötet alltid varit väldigt centralt och ofta det enda alternativet - numera kan man arbeta helt analogt, helt digitalt eller skapa upplägg som bygger på både och. Möjligheten med Twiik är att man kan förändra mötet mellan Tränare och kund genom nya skalbara tjänster som kompletterar erbjudandet och samtidigt hålla hög kvalitet", avslutar Helena Arnold.
 
Många tränare, coacher sitter på stor kunskap inom träning, samtidigt är det svårt att bygga varumärke och nå ut på marknaden i dag. Twiik hjälper dem att sprida sin kunskap och sitt varumärke i ett nytt digitalt format och de kan coacha 1000-tals individer samtidigt, något som tidigare krävt en stor investering. 
 
"Vi ser en tydlig trend både hos slutkunden och hos PTs där vi har en stark tillväxt av båda grupperna. Det är tydligt att slutkunden är beredd att betala för bra digitala tjänster. Vi har under årets första veckor sett tränare och inspiratörer som med små medel lyckats skapar en kritisk massa av följare på Twiik och skapat lönsamma koncept på väldigt kort tid”, avslutar Anders Gran.
 
Senaste nytt - nu kan tränare och gym ansluta sig och komma igång direkt via Twiik´s web.

Läs mer här >>

Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo