InBody tar plats inom Personlig Träning

Intensive PT Education har inlett ett samarbete med InBody Sweden - allt för att ge eleverna bra förutsättningar för att lyckas.

Eleverna som går en PT utbildning hos Intensive PT utbildas i alla aspekter kring att jobba med individens kroppssammansättning. Då är InBody270 ett exakt, portabelt och viktigt verktyg för en PT som vill nå framgång. 
 
InBody kommer att finnas hos över 400 gym, kostrådgivare och PTs runt om i Sverige i slutet på 2020. Därför är sannolikheten stor att de som är utbildade Personliga Tränarna kommer att jobba med InBody. Ett måste är då att ha kunskaperna för att kunna använda vågen på bästa sätt. Intensive PT är den första PT-skolan som erbjuder detta. 
 
270 uppifran 2
 
"Det som gör oss unika är att vi genuint bryr oss om varje elev. I en värld där fler och fler blir överviktiga vill vi göra vår del och vi tror starkt att Personlig Träning kan hjälpa människor till ett mer hälsosamt liv. I dagsläget har vi utbildat runt 1 000 personliga tränare. När man gått klart utbildningen får man en internationell Europe Active EQF Level 4 licens som gäller i stort sett hela Europa", säger Andreas Hurtig från Intensive PT.
 
Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB