Advagym arrangerar spännande utbildning

Den 23 oktober bjuder Advagym in till en ”Innovation Day” på Sony´s huvudkontor i Lund.

Advagym är en digital tjänst från Sony specialutvecklad för branschen inom träning och hälsa. Med trådlösa sensorer för styrkemaskiner, zon puckar och en tränings app, får tränare och PT´s ett verktyg där man kan hjälpa sina medlemmar. Funktionerna med Advagyms App är många - bland annat får man instruktioner, videos och övningar för frivikts zoner och träningsmaskiner. På maskinerna får man automatisk räkning av reps och set samt en pacer som hjälper dig att hålla rätt tempo.
 
Den 23 oktober är ägare och chefer för olika gymverksamheter välkomna till Lund. Detta internationella event på Sony´s huvudkontor blir en dag med ”digitalisering” i fokus. Advagym lovar ett upplägg där du som deltagare kommer att ta med dig nya idéer, inspiration och förslag på verktyg kring hur man förbättra kundupplevelsen och på så sätt tjänar pengar i en digital värld.
 
Du får en hel dag med föreläsningar, diskussioner och utställningar av ny teknik, allt för att skapa "den uppkopplade medlemsupplevelsen".

De presentatörer som är på plats är:

* Rory McGown, GYMetrix - Know your data

* Brian van den Brink, SweatyBusiness - The connected member

* Kresten Juel Jensen, Motosumo  - Show me the money

* Henrik Bengtsson, Advagym - Innovation in Strength and Cardio

Observera att antalet platser är begränsat och ”först till kvarn principen" används.

För att få mer information och registrera dig, skicka ett mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..
Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo