Myworkout GO ger mer fokus på kondition

Gymmets ursprung kom till via intresset att bygga muskler och bli starkare. Men idag är det lika viktigt att fokusera på att förbättra konditionen. 

Ett gym har oftast mycket kompetens, verktyg och strategier för att se till att sina kunder blir starkare. Men vilka hjälpmedel finns det egentligen kring att stimulera en förbättrad VO2 Max?
Gymbranschen kan nu ta del av ett effektivt verktyg, utvecklat i Norge - Myworkout GO.
 
Intresset för uthållighetsträning är bekräftad på många punkter, exempelvis:
* På frågan -  "vad kommer att bli den mest populära träningsutvecklingen 2018”, svarade 4 000 träningsexperter = HIIT, hög intensitets intervall träning.
 
* Orange Theory Fitness är världens mest framgångsrika "boutique fitness koncept" - de har fokus på uthållighetsträning.
 
* Enligt American Heart Association är den överlägset viktigaste och exakta mätparametern för fysisk hälsa = VO2 Max.
 
* Intervallträning i rätt pulszon dokumenteras av alla ledande forskargrupper, som den mest effektiva metoden för att öka VO2 Max.
 
Myworkout GO är ett bra verktyg för de kunder som vill förbättra sin hälsa och skaffa sig bättre kondition. Upplägget bygger på 25 års världsledande forskning från den nobelprisvinnande fakulteten vid NTNU i Trondheim. Med hjälp av empiriska data från många års forskning kan applikation på ett revolutionerande sätt åtgärd medlemmens VO2 Max. Detta uppnås genom att beräkna arbete från en submaximal effektiv träning med vetenskaplig precision med endast Myworkout GO appen som tekniskt stöd.
 
Genom Myworkout GO appen får dina medlemmar:
* Konkret vägledning för effektiv träning (under ca 30 minuter) för förbättring av VO2 Max - både utomhus och inomhus. 
* Unika möjligheter att mäta sin VO2 Max och biologiska ålder.
* Registrerar och lagrar träningspass.
 
MyWorkOut logo
 
Använd Myworkout GO på ditt gym
Appen har använts i Norge av ett antal ledande gym och företag. Totalt 80 000 privata användare. En intressant utveckling är att appen nu är integrerad med ett av Nordens ledande försäkringsbolag. Här är målet att hjälpa kunderna till mer hälsosamma liv och göra riskbedömning, oavsett ålder eller fysisk form.
 
Appen är det centrala verktyget på Myworkouts egen klinik där träning används som medicin för hjärt-kärlsjukdomar och reumatologer. Patienterna refereras av läkare och finansieras av Health Norway. Resultatet hittills är formidabelt (livräddande).
 
Appen kan laddas ner från Google Play eller App Store individuellt eller efter överenskommelse med Myworkout med ditt gyms egen logotyp för dina kunder.
 
 
Ta ditt gym till nästa nivå när det gäller att konkret förbättra dina medlemmars kondition och hälsa - kontakta Myworkout här >>

 

Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo