OTR blir friskvårdsleverantör till Volvo group IT

Företaget OTR Sweden är specialiserade på att möjliggöra en aktiv livsstil. OTR verkar som en komplett hälsoleverantör med varor, tjänster och koncept kopplade till hälsa genom livet. 

Nyligen offentliggjorde OTR att man nu kommer att levererar sina hälsoprogram på Volvo group IT. Hälsoprogrammet är ett gediget program som utarbetats för att nå de anställda som behöver det som mest. 

Genom digitala livsstilstester från Twiik, scanning med Inbody270 och målsättningssamtal startas deltagarna igång på en individuell basis. Under 10 veckor erbjuds sedan aktiviteter mot livsstilsförändringar som håller i längden. Fokus ligger på fysisk aktivitet, vardagsmotion, förändrade kostvanor, återhämtning och stressreducerande aktiviteter. 

Varje individ coachas mot sina mål och tillsammans med gruppen genomförs regelbundna träningspass. Programmet avslutat med uppföljande tester och uppdragsgivaren för en rapport på resultatet. Tillsammans med Twiik levererar OTR en speciell Wellnessportal. Här kan användaren få massor av bra träningshjälp och inspiration. Det erbjuds OTRs färdiga program, kurser och personlig PT direkt i användarens telefon genom Twiik-appen.

VD för OTR, Fredrik Steen berättar att framgångarna med Hälsoprogrammet är stora. "Vi har haft grupper med halverad korttidsfrånvaro och ett ökat testvärde med 208% i genomsnitt. Vi ser att om friskvårds aktiviteterna riktas mot de som behöver det som mest finns det stora vinster att hämta, både för bolaget och för individen. En tydlig Win-Win situation”.

Vill du veta mer om hur Twiik kan hjälpa till med att paketera friskvårdspaket till företag?
Kontakta Anders Gran från Twiik på, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Vill du veta mer om OTR Sweden, gå in på otrsweden.com

Rate this item
(3 votes)
Björn Johansson

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo