Concept erbjuder spännande utbildningar

Concept Träningsredskap är en komplett leverantör av professionell gymutrustning. I sin support ut mot gymmen erbjuder Concept även olika instruktörsutbildningar.

Ett exempel är utbildningen TRX Gruppträning, TRX Group Training Course,. Den 26 april håller sätt Ronland denna utbildning på Concept´s huvudkontor i Jönköping. I denna utbildning bygger du vidare på dina kunskaper kring TRX och lär dig hur man framgångsrikt kan jobba med TRX i grupp. Ta del av innehållet och upplägget av två bra gruppträningspass som passar såväl mindre som större grupper - ”TRX Fit” och ”TRX Strong”. 
 
Concept har den unika möjligheten att med ensamrätt i Sverige erbjuda sina kunder en godkänd Certifierad TRX utbildning. Som deltagare får du en diplomering direkt från TRX i USA. 
 
Några av Concepts närmaste utbildningstillfällen är:
 
1. TRX Suspension Trainer den 8 februari.
Erhåll kunskap och färdighet för att använda TRX Suspension Trainer både på dig själv och andra oavsett fysisk nivå, samt förstå varför TRX är ett så unikt och kraftfullt träningsredskap. Kursmaterial från TRX ingår.
Målgrupp: Du som vill lära dig träna effektivt på egen hand eller du som jobbar med att göra tränings/rehabupplägg till andra.
Förkunskaper: Inga. Du bör ha viss träningsvana.
 
Examinering:  För certifiering ska du kunna uppvisa korrekt hanterande av TRX Suspension Trainer med god teknik. Du erhåller intyg från TRX i USA.
Övrigt: Utbildningen är både teoretisk och praktisk.
Pris: 2 875 kr vilket är inkl moms.
 
2. TRX Functional Training Course den 19 februari.
Denna utbildning har fokus på att utrusta gruppträningsinstruktörer med de kunskaper och färdigheter som behövs för att skapa och instruera gruppträningspass med funktionell träning. Kursmaterial från TRX ingår.

Målgrupp: Instruktörer och tränare som arbetar med gruppträning, samt för dig som vill ha fördjupa dina kunskaper inom TRX Suspension Training.
Förkunskaper: Du bör ha viss träningsvana Har du tidigare gått vår TRX STC-utbildning kommer du ha god nytta av det.

Examinering: För certifiering ska du kunna uppvisa övningarna med god teknik. Du erhåller intyg från TRX i USA.
Övrigt: Utbildningen är både teoretisk och praktisk.

Concept utb

 
3. TRX Gruppträning (TRX Group Training Course, GTC) den 26 april.
Som deltagare kommer du att bygga vidare på dina kunskaper kring TRX och lära dig hur man framgångsrikt kan jobba med TRX i grupp. Vi lär ut hur du som gruppträningsinstruktörer samt ”PT´s för Small groups” genom kunskap och färdighet skan skapa och instruera gruppträningspass med deltagare på olika nivåer. Du ökar din förståelse kring varför TRX är ett så unikt och kraftfullt redskap. Den här utbildningen lär dig två bra gruppträningspass som passar såväl mindre som större grupper - ”TRX Fit” och ”TRX Strong”. Kursmaterial från TRX ingår.
 
Målgrupp: Instruktörer och tränare som arbetar med gruppträning, samt för dig som vill ha fördjupa dina kunskaper inom TRX Suspension Training.
Förkunskaper: Du bör ha viss träningsvana. Innan utbildningen startar kommer du att få de olika inställningarna av TRX-bandet samt träningsprinciperna sända till dig. Dessa behöver du praktisera och kunna då utbildningen hålls. Har du tidigare gått vår TRX STC-utbildning kommer du ha god nytta av det.
 
Examinering: För certifiering ska du kunna uppvisa korrekt handhavande av TRX Suspension Trainern samt övningarna med god teknik. Du erhåller intyg från TRX i USA.
Övrigt: Utbildningen är både teoretisk och praktisk.
Pris: 2 875 kr inkl moms
Last modified on måndag, 20 januari 2020 15:07
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB