Stora världsstjärnor gästar Fitnessfestivalen

Fitnessfestivalen – norra Europas största event när det gäller träning, fitness och aktiv hälsa – intar Stockholmsmässan 6-8 december. I år gästas Fitnessfestivalen av flera i dubbel bemärkelse stora stjärnor. Eller vad sägs om de amerikanska bodybuilding-legendarerna Jay Cutler och Kevin Levrone!

Vi är otroligt stolta över att kunna hälsa den internationella superstjärnan Jay Cutler välkommen till Fitnessfestivalen 2019! Jay, som gästar Sverige för första gången, har vunnit titeln Mr Olympia hela fyra gånger och är således en av de absolut bästa kroppsbyggarna genom tiderna. Festivalbesökarna kommer att ges möjlighet att träffa honom i egen hög person under lördagen och söndagen. "Jag ser verkligen fram emot att möta mina fans när jag kommer till Stockholm", hälsar Jay.
 
Jay Cutler, 46, som slog igenom i sin första tävling redan 1993, är i dag en stor ikon inom träningsbranschen och en av världens mest bokade träningsprofiler med ett fullspäckat schema, men hittade som tur är en lucka för att kunna besöka Fitnessfestivalen 7-8 december.
 
Bodybuilding-veteranen Kevin Levrone ­
Fitnessfestivalen kommer också att gästas av Kevin Levrone, även han en av världens genom tidernas största bodybuilding-profiler, som i början av 2000-talet utmanades av den yngre Jay Cutler i de stora tävlingarna. Många anser att Kevin, 55, på toppen av sin proffskarriär hade en av historiens allra bästa byggarfysiker. Kevin Levrone har vunnit otaliga tävlingar genom åren, och varit ”runner up” hela fyra gånger i den största av dem alla ­– Mr Olympia. Kevin kommer att finnas på plats alla Fitnessfestivalens dagar.
 
Game of Thrones-jätten gästar
Som grädde på moset kommer även en tvättäkta Hollywood-stjärna på besök ­– isländske ”jätten” Hafþór Júliús Björnsson, 31, som spelade Gregor ”The Mountain” Clegane i HBO-serien Game of Thrones. Hafþór som är 206 centimeter lång och 190 kilo tung vann titeln World’s Strongest Man 2018. Om du vill matcha honom måste du klara 474 kilo i marklyft! Hafþór Júliús Björnsson kommer endast att finnas tillgänglig under öppningsdagen 6 december.
 
Rate this item
(0 votes)
Johan Klavestrand

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo