Styrketräning funkar för alla

Styrketräning är inkluderande och kan utformas så att vem som helst, oberoende av ålder och fysisk status kan utföra den. Det är alltså inte så konstigt att styrketräning idag har mer än två miljoner utövare i Sverige.

Med det i åtanke är vi särskilt glada att presentera en ny upplaga av vår uppskattade bok Styrketräning för idrott, motion och rehabilitering. Den nya upplagan har både uppdaterats och utökats med nya forskningsrön, aktuella referenser och information i samtliga kapitel.

Boken har ytterligare fördjupats med nya bilder där de mest betydelsefulla styrketräningsövningarna demonstreras på ett unikt och pedagogiskt sätt för läsaren. Kapitlen Styrketräning för unga, gravida och äldre, Förebyggande och rehabiliterande styrketräning och Kostens betydelse vid styrketräning har alla nytt innehåll. Ett helt nytt kapitel, Träningsplanering och tester för styrketräning, har tillkommit.

Styrketräning för idrott, motion och rehabilitering innehåller allt du behöver veta för att prestera bättre (inom både idrott, motion, fritid eller arbete), bli starkare och förebygga eller behandla skador och sjukdomar.

Regelbunden styrketräning är bra för hälsan och har många fördelar för dig som vill förbättra din styrka och kondition eller gå ner i vikt. Du kan dessutom undvika skador och sjukdomar genom regelbunden styrketräning.

Boken riktar sig bland annat till aktiva och ledare inom idrottsrörelsen, hälso-, friskvårds-, gym- och fitnessbranschens aktörer och till utbildningar av fysioterapeuter, idrottsvetare, hälsovetare, biomedicinare, idrottslärare med flera.

Boken finns till försäljning på sisuidrottsbocker.se.

Rate this item
(0 votes)
Johan Klavestrand

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo