Nattklubbsträningen alla vill vara med på

SATS nya cykelklass Rock the Bike – där träningssalen gjorts om till en pulserande nattklubb – har blivit så populär att träningskedjan nu stöttar upp med extrainsatta klasser för att möta efterfrågan.

Just nu är detta träningsfesten alla vill vara med på. Väntelistorna har blivit fulla på rekordtid, så nu sätter vi in extraklasser för att möta efterfrågan från våra medlemmar, säger Tonje Kristenstuen, produktutvecklare på SATS.

Cykelklasser med fokus på musik, energi och underhållning har länge varit en av de hetaste träningstrenderna i USA. Nu är alltså denna trend på väg att slå igenom på SATS-center i hela Skandinavien med konceptet Rock the Bike.

Träningssalen som klassen hålls i har gjorts till en pulserande nattklubb tack vare laser, ljus och instruktörer som tar träningsupplevelsen till en helt ny nivå.

- Den 8 oktober lanserade vi Rock the Bike och det blev en succé redan från första dagen. Intresset för klassen har överträffat alla våra förväntningar och redan två veckor efter premiären har Rock the Bike blivit en av våra mest populära gruppträningsklasser, förklarar Tonje Kristenstuen.

- Vi har blivit helt överväldigade av den respons Rock the Bike har fått och vi har fått sätta in fler klasser för att möta den enorma efterfrågan, förklarar Henrik Johansson, produkt – och konceptansvarig på SATS.

- Vi ser att upplevelse och underhållning samtidigt som man tränar, blir viktigare och viktigare för våra medlemmar. Med Rock the Bike har vi uppenbarligen träffat helt rätt, och det är väldigt roligt, säger Henrik Johansson.

Rock the Bike finns på SATS Odenplan och SATS Zenit i Stockholm.

Rate this item
(0 votes)
Johan Klavestrand

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo