Compro Möten & Event bakom vårens största hälsoboost - Wellness & Hälsa

Effektiva möten mellan köpstarka konferensbokare och kvalitativa konferensanläggningar, paneldiskussion kring träning/välmående/hälsa och en stor portion inspiration inför vårens och höstens konferenser – vilken kväll!

Den svenska hälsoboomen håller i sig och det har aldrig varit mer populärt att äta hälsosamt och träna regelbundet i strävan att må bra.

Hundratalet hälsomedvetna konferensköpare fyllde igår Café Opera i hjärtat av Stockholm och under två effektiva timmar gavs de möjlighet till stärkande möten med proffsiga konferensanläggningar. Dessutom fick besökarna inspiration och kunskap kring välmående och hälsa, bland annat av hälsocoacher från Niana, en rikstäckande friskvårdsleverantör. Vitamin Well bjöd alla på sin fräscha funktionsdryck berikad med vitaminer och mineraler och Nordic Wellness gav alla besökarna en månads fri träning på sina träningsställen runt om i landet.

Kvällen avslutades med en paneldiskussion mellan tre starka profiler om de hetaste tränings- och hälsotrenderna, Körundas Paolo Roberto, träningsguru, matprofil och före detta proffsboxare, Annette Lefterow, wellnessguru och initiativtagare till Spastar Award, samt Lovisa Sandström, mer känd som Lofsan, en av Sveriges främsta bloggare inom träning och välmående och även känd från TV4. Paneldialogen leddes av den erfarna moderator Johnny Sundin från Tankefabriken som lotsade oss genom den ivriga dialogen på scen. En trevlig, givande och inspirationsrik kväll helt enkelt!

Rate this item
(0 votes)
Johan Klavestrand

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo