Gratis yoga och träning för studenter

Studenter får gratis yoga och träning online via Mecenat Studenter får gratis yoga och träning online via Mecenat

Ny termin och nya planer! Men studietiden innebär tyvärr också mycket stress och tidsbrist. Mecenat ger därför gratis yoga & träning online med Yogobe till alla studenter – för att de enkelt ska få till rörelse och återhämtning i vardagen.

I en oviss framtid kan det vara lätt att överväldigas av kraven på prestation – och just prestationskraven är en av orsakerna till att den psykiska ohälsan ökar bland unga. Mecenat fortsätter därför med satsningen på studenter: Alla studenter med ett Mecenatkort får yoga och träna gratis online med Yogobe för att få till avslappning, återhämtning och regelbunden träning i vardagen.

Under pluggtiden är ofta tempot högt och i de mest intensiva perioderna kan det vara svårt att hinna till träningsanläggningen eller yogastudion. Självklart kan även plånboken sätta käppar i hjulet. Som student kan man nu enkelt ta en paus för fysisk aktivitet eller avslappning hemma. Att träna och yoga online fungerar för alla, oavsett ålder, kön, storlek eller eventuella funktionsnedsättningar.

Yogobe är Nordens största yoga- och träningstjänst online med de ledande instruktörerna, lärarna och inspiratörerna i landet. Med hjälp av videosekvenser kan studenter träna, yoga och meditera med yogalärare som Josefin Bengtsson, Johanna Alvin och Ulrica Norberg, hitta sin rörlighet med Matthew Griffiths eller svettas med Tanja Djelevic – hemma på studentrummet precis när man själv hinner, kan och vill.

Johanna Alvin har tillsammans med Yogobe tagit fram specialanpassade pass för studenter. Efter en dag framför datorn eller på biblioteket ger de en pluggpaus och en chans att ladda om. På Yogobe finns även sekvenser inom avslappning, andningsövningar och meditationer – alla fina verktyg för att förebygga och hantera stress inför tentor och intensiva pluggperioder.

Rate this item
(0 votes)
Johan Klavestrand

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo