Snart dags för IHRSA 2020

Missa inte en av årets höjdpunkter för alla som arbetar i branschen för träning och hälsa - nu närmar sig IHRSA 2020.

Här samlar IHRSA den 18 - 21 mars 2020 över 12 000 branschfolk från mer än 80 olika länder som alla vill lära sig mer om hur man driver en lönsam gymverksamhet. Det är nu den 39:e gången som IHRSA genomför sin årliga internationella Convention & Trade Show. Missa inte detta tillfälle att umgås med andra gymägare och chefer från olika länder i hela världen.
 
Alla som deltagit på IHRSA vet att man kommer hem med en massa nya idéer och extremt mycket inspiration. Här hittar du innehållsrika seminarier som presenteras av en rad talare inom och utanför branschen. Dessa seminarier tar upp såväl aktuella som framtida utmaningar för vår bransch.
 
2020 års huvudtalare är:
Josh Sundquist, Best-selling Author, Paralympian
One More Thing, One More Time
 
Scott Stratten, Best-selling Author, and President, UnMarketing
UnSelling: The New Customer Experience
 
James Clear, Best-selling Author, Entrepreneur
Atomic Habits: How to Get 1% Better Every Day
 
Crystal Washington, Futurist, Technology Strategist, Author
Imagine the Future
 
Som deltagare kan du tal del av över 100 olika seminarium under flera olika teman. Dessutom en del paneldebatter, workshops och ”early morning workouts”. Allt för att deltagarna ska få idéer, inspiration och verktyg som förbättrar driften till en mer lönsam verksamhet. IHRSA utbildningsprogram har fokus på följande spår:
 
* Teknologi
* Koncept & Utrustning
* Management
* Service & Kundtrohet
* Personlig Träning
* Hälsoförebyggande & Wellness
* Marknadsföring & Försäljning
* Utbud
* Strategier & Finans
* Personal
 
Mässa med över 400 utställare
Utöver arrangemangets utbildningsdel finns en stor mässa som är öppen torsdagen den 19 mars och fredagen den 20 mars. Nu lovar IHRSA att mässan blir större och bättre än någonsin. På San Diego Convention Center får de över 400 utställarna gott om utrymme för att visa upp sina produkter och tjänster. De flesta leverantörer brukar släppa sina nyheter i samband med IHRSA konventet vilket alltid besökarna ser fram mot.
 
San Diego som stad erbjuder en mängd upplevelser och klimat utöver det vanliga. Därför är det ett perfekt tillfälle att kombinera "business with pleasure". Ta därför tillfället att ta ett steg tillbaka från din vardag, hitta inspiration och planera för en bättre framtid.
 
 
Genom att ange koden "GB20” erhåller du 100 dollar i rabatt på en full registrering till konferensen eller 75 dollar i rabatt på ett 3-dagars pass.
 
Läs mer om IHRSA 2020 i San Diego här >>
 
Last modified on lördag, 04 januari 2020 17:02
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB