WE expanderar med sin tredje verksamhet

Sportprofilerna Niklas Wikegård och Jonas Eriksson expanderar träningskonceptet WE och öppnar upp ett nytt träningscenter tillsammans med hälsoentreprenören Peter Bláha. 

Den första WE anläggningen öppnade 2016 i Sigtuna. Därefter följde en öppning i Knivstad och nu etableras även WE Arlandastad. Den nya anläggningen är belägen i Scandinavian XPO i flygplatsstaden Airport City Stockholm endast fem minuter från Arlandas flygterminaler. 
 
Verksamheten i Scandinavian XPO öppnar i februari 2020 och kommer ha fokus på de populära sporterna crossfit och padel. Det blir nästan 500 kvadratmeter fördelade på två crossfitboxar. Dessutom bygger WE padelbanor – de första i Sigtuna Kommun, men även den enda möjligheten att spela padel längs E4 mellan Stockholm och Uppsala.

På de 1600 kvm ryms också ett ”vanligt” gym. Det kommer att finnas möjlighet till olika terapeutiska behandlingar, en lounge för avkoppling före eller efter din träning, mötesrum, den populära barnpassningen WEME och mycket mer.
 
”Vi känner oss väldigt stolta över att få etablera ytterligare en träningsanläggning och det känns extra bra att den ligger i Arlandaområdet som just nu är inne i en spännande expansionsfas”, säger Jonas Eriksson, medgrundare WE.
 
We arlanda1
 
Hockeyprofilen Niklas Wikegård och forne fotbollsdomaren Jonas Eriksson vill skapa en plats där hälsa och träning står i fokus men där det också är lika viktigt med gemenskap och välbefinnande. I sin fortsatta tillväxt går de samman med den välkände idrotts- och hälsoentreprenören Peter Bláha som de lärde känna under våren 2019.
 
”Jag brinner för träning och har som livsmål att få alla, stora och små, unga som gamla, att röra sig mer och må bättre både mentalt och fysisk genom crossfit-inspirerad träning. Det känns också spännande och roligt att få jobba med Niklas och Jonas och ta WE ett steg till”, menar Peter Bláha.
Rate this item
(1 Vote)
Last modified on fredag, 01 november 2019 15:24
Björn Johansson

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo