MBM-konferensen blev återigen en stor succé

Nyligen genomfördes den 8:e MBM-konferensen, som nu är en väl inarbetad mötesplats för de stora aktörerna inom branschen för träning och hälsa. 

MBM ́s drygt 90 deltagare har alla en position som ägare eller i en ansvarig chefsroll. MBM konferensen 2019 samlade 25 verksamheter som ansvarade för över 520 klubbar med en gemensam omsättning på nära 3 miljarder kronor. Ingen annan konferens samlar så mycket "power" i ett och samma rum.
 
Lägg sedan till ett brett och högkvalitativt utbud av ledande leverantörer av produkter och tjänster - resultatet blir att MBM är den optimala konferensen för Dig som leder, driver och utvecklar branschen.
 
Denna konferensform har funnits sedan 1993 men den första Nordiska träffen arrangerades 2007 i Helsingborg. Allting handlar om att bygga relationer, utbyta erfarenhet och via utvalda leverantörer få nya idéer för ökad lönsamhet. 
 
MBM 19xa
 
Här följer några kommenterar från deltagare:
Tack för ett jättefint arrangemang. Riktigt bra och givande.
 
Jag är riktigt imponerad av setupen och värdskapet för MBM. Väldigt bra möten, härlig stämning och bra underhållning. 
 
Vill ge ett STORT tack för MBM eventet – varit superbra på alla sätt. Lyfter på hatten för detta arrangemang.
 
Tack för allt kopplat till MBM. Åkte hem sjukt taggad och inspirerad.
 
Tack för en mycket välorganiserad MBM - detta är en forum som är helt rätt för att utveckla och göra branschen mer lönsam.
 
Anledningarna till att MBM-konferensen fått ett sådant positivt omdöme är att den innehåller många väldigt givande delar. Det som brukar lyftas fram är - som deltagare kan du möta andra likasinnade i branschen och utbyta värdefull erfarenhet, göra fina affärer med ledande leverantörer, lyssna på intressanta föreläsningar samt skaffa ny energi genom att äta gott tillsammans med underhållning i en högklassig miljö.
 
MBM 19xcc
 
Konferensens utbildningsprogrammet är av toppklass och väldigt uppskattat. Årets utbildare var -

Jon Nasta som lyfte fram påståendet - ”Gymbranschen måste vakna och leverera vad kunden vill ha, när de vill ha det”. Jon redovisade analyser från feedback - samlat från över 8 miljoner intervjuade gymmedlemmar runt om i hela världen. Vi fick reda på vad medlemmar verkligen ”går igång på” och vad som ”gör dem riktigt missnöjda”.

Rory McGown är en världsledande expert på ”hur man sätter ihop” det perfekta kundanpassade gymmet. Han redovisade många slutsatser som GYMetrix mätningar kommit fram till. Det handlar om ”hur förändringar i gymmets design och val av utrustning kan förbättra kundens upplevelse”. Extremt intressant fakta presenterades om vilken utrustning som kunden efterfrågar mer av och vilken som är onödig att investera i. Vidare belyste Rory att det handlar inte bara om att investera i rätt utrustning utan det är också viktigt att placera utrustningen på rätt plats i gymmet. Vill du starta ett nytt koncept? Då bevisade Rory att personalens agerande kan vara den avgörande faktorn för succé eller totalt misslyckande.

PG Wettsjö stod för en föreläsning i toppklass. PG är en 5-stjärnig föreläsare som kan fascinera, beröra, motivera och roa dig som deltagare samtidigt. I denna presentation utgick PG från tanken - ”Kunden borde vara ditt enda fokus för utan kunder dör din verksamhet”. Det handlar om att implementera en servicekultur i organisationen, alltid imponera på kunden och göra det extremt svårt för konkurrenten att ta dina kunder. Vi fick lära oss varför vi och våra medarbetare kan brista i sitt kundfokus och fick tips på hur man kan bygga en säljande servicekultur.
 
Ansvarig för MBM är Björn Johansson som säger - ”Vi har fått extremt mycket beröm för upplägget, genomförandet och stämningen - så det känns bra. Verkligen ett toppengäng på plats - utan deltagarnas positiva inställning hade det aldrig blivit lika bra. Sen är mixen av olika aktiviteter avgörande. Dessutom är tidsplaneringen tuff och alla måste följa ett väldigt detaljstyrt schema vilket uppskattas, här finns ingen tid för bullshit. Tack även till min absolut bättre hälft Annette Duhs som på ett proffsigt sätt ser till att konferensen flyter och alla känner sig välkomna”.
 
Nästa MBM-konferens arrangeras den 7 - 8 oktober 2021.
 
MBM 19xb
Last modified on lördag, 04 januari 2020 17:08
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB