Gymkedjan STC öppnar fler gym

STC är idag en av branschens största aktörer och har växt stadigt sedan starten 1997. Nu har man 3 nyetableringar på gång.

STC flyttar in hos PDL i Mölnlycke
Längs med E6:an i Mölnlycke finns en fastighet där verksamheter som Unihoc och PDL Padelcenter redan huserar. Nu står det klart att även STC flyttar in. Planeringen bygger på att gymmet står klart till den 1 oktober. Det blir samma ingång som till Padel center och från andra plan med utsikt över E6 och Rådasjön skapar STC ett modernt gym för kondition- och styrketräning.

"Det blir många positiva synergier eftersom PDL redan har etablerat här. Stora och rymliga omklädningsrum, en härlig coffee lounge samt ett läge på fastigheten som inspirerar och gör träningen till en skön upplevelse. Det finns många företag i området och att träna i anslutning till jobbet eller på lunchen blir allt mer populärt. Vi ser fram mot öppningen", säger etableringsansvarige, Antoni Kutics.
 
STC öppnar i Sävedalen
Den 1 februari 2020 slår STC upp portarna till en splitter ny träningsanläggning på Göteborgsvägen 104 i Sävedalen. Det är AllOffice kontorsvaruhus som lämnar plats för STC Training club.
 
Det är STC:s eget byggteam som förverkligar visionen om framtidens arena för träning i Sävedalen. Som vanligt blir det stort fokus på gym, kondition, gruppträning och funktionell träning. Imponerande LED-skärmar och digital teknik skapar unika möjligheter till virtuell träning på dygnets alla timmar. Anläggningen kommer att omfatta cirka 1000 kvm. Det blir ljusa och luftiga lokaler, toppmodern träningsutrustning från världsledande leverantörer samt en inspirerande miljö.
 
"Nu tar vi träningen till en helt ny nivå och vi lovar en optimal upplevelse. Att kunna bygga från grunden och anpassa lokalen precis såsom vi vill ha den är suveränt. Vi har snart byggt 100 klubbar i Sverige och responsen från medlemmarna gör att vi hela tiden kan utveckla vårt koncept. Färgval och interiör är noga utvalt, men det viktigaste är alltid att fylla klubben med glädje, passion och gemenskap.", menar Antoni Kutics, kedjans etableringsansvarig.
 
stc gym
 
STC bygger nytt i Åby
STC nysatsar i Mölndal. På grund av rivningen av Åby simhall flyttar STC till nya lokaler och istället byggs en toppmodern träningsanäggning i PR-Offset Grafiska fastighet. I ljusa och luftiga lokaler kommer medlemmarna att erbjudas en optimal träningsupplevelse. Totalt kommer anläggningen att omfatta ca 1000 kvm. Premiären är planerad till 3 januari 2020.
 
"Vi har letat intensivt och äntligen hittat en perfekt lokal. Det här blir ett lyft för såväl nya som befintliga medlemmar. När vi kan designa klubben från grunden vinner vi många fördelar, allt blir mer modernt och ändamålsenligt. Det blir extra allt och lite till", avslutar en nöjd Antoni Kutics.
Rate this item
(0 votes)
Last modified on onsdag, 21 augusti 2019 18:02
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB