KlubbSverige förstärker teamet

KlubbSverige har under de senaste åren haft en tydligt positiv utveckling. Nu förstärker de sitt team. 

KlubbSverige medelar att de ökar kontinuerligt i medlemsantal, ser ett ökat intresse från olika leverantörer att bli en del av deras gemensamma nätvert. Dessutom slog de rekord i besöksantal på vad som blivit ett av branschens viktigaste event, KlubbSverige Exclusive.

Utöver detta har KlubbSverige fullt fokus på sina branschanpassade utbildningar.  ”Vi tror att intresset kring kvalitativa och anpassade utbildningar kommer öka kraftigt de kommande åren och vi tror att KlubbSverige har möjlighet att vara en viktig kraft i den utvecklingen. Vi är därför mycket stolta och glada att meddela att vi nu förstärker vårt team med Andreas Stenberg”, säger Stefan Tingwall. 

Andreas, tidigare en av ägare av träningskedjan Må Bättre i Dalarna samt Gävle. Andreas har alltid haft en passion för försäljning och lönsamhet och ansvarade försäljning samt arbete med utbildning av Må Bättres personal. I slutet av 2017 såldes kedjan till Actic. Vid tidpunkten för försäljningen hade Må Bättre ca 9000 medlemmar, 60 miljoner i omsättning och 20% vinstmarginal. Efter försäljningen har Andreas arbetat som konsult för bland annat CMS Sweden samt sitt eget bolag TrainingPlan och utbildat och hjälpt andra träningsanläggningar.  
 
”Hos oss på KlubbSverige kommer Andreas primärt ansvara för affärsområdet för kompetens och utbildning samt driva utvecklingen av KlubbSverige Akademin vidare. I och med det kan Andreas fortsätta att arbeta med de områden som ligger honom varmast om hjärtat – nämligen att hjälpa träningsanläggningar att utveckla både personal och verksamheten samt uppnå ökad lönsamhet och framgång”, menar Peter van den Brink.
Rate this item
(1 Vote)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB