Wellness Studio etablerar sig i Oskarshamn

Wellness Studio fortsätter nu sin expansion i sydöstra Sverige genom att förvärva Friskvårdshuset i Oskarshamn. 

Anläggningen som ligger centralt i Oskarshamn är på ca 1 600 kvadratmeter och erbjuder idag ett stort utbud av träningsmöjligheter. 
 
I denna lokal har det funnits olika gym i över 20 års tid. Det började med att en möbelaffär gjordes om till ett gym under namnet Jeanne D´arc. Drygt ett år senare transformerades lokalen och ytan växte i olika etapper. Samtidigt bytte gymmet namn till Studio Yami. År 2007 renoverades lokalen på nytt och nu drevs det under namnet Friskvårdshuset. 
 
Verksamheten löpte på och båda lokalstorlek samt utbud utökades med jämna mellanrum. År 2014 tog nuvarande ägarna – Emily Rubin och Leo Zalli - över som ansvariga för Friskvårdshuset. Hela konceptet moderniserades under tidig höst 2017. Och nu från den första september 2019 tar gymkedjan Wellness Studio över.
 
”Friskvårdshuset i Oskarshamn blir vår 28:e anläggning och ett ytterligare steg i vår geografiska expansion. Vi ser även att vi genom att ytterligare komplettera utbudet på anläggningen kan skapa goda förutsättningar för att fler ska få uppleva effekten av regelbunden träning” menar Joachim König delägare på Wellness Studio.
 
Wellness Studio arbetar utifrån sin värdegrund - "glädje, passion och omtanke”. Ett mål är att bli en av landets främsta friskvårdskedjor med Sveriges mest nöjda medlemmar. Med Oskarshamn har Wellness Studio nu 28 anläggningar och de letar konstant efter nya etableringsmöjligheter i sydöstra Sverige. Tillsammans har Wellness Studio ca 20 000 medlemmar och mer än 300 anställda. Prognos visar på en omsättning på ca 95 000 000 kr under 2019.

”Vi är glada för att en seriös och modern aktör nu tar över. Vår vision har varit att lägga grunden till våra kunders livslånga hälsa. Vi känner att vi lyckats väl med detta men Wellness Studio har bättre resurser och kan utveckla vår vision vidare” säger Leo Zalli, en av ägarna till Friskvårdshuset.
 
Rate this item
(0 votes)
Last modified on måndag, 05 augusti 2019 16:51
Björn Johansson

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo