KlubbSverige Exclusive slog nytt deltagarrekord

Den 6 - 7 maj gick KlubbSverige Exclusive 2019 av stapeln på det omtalade Steam Hotell i Västerås. 

Det var sjunde året i rad som vi arrangerade detta årliga event och denna gång var intresset större än någonsin. Detta primärt är ett event för KlubbSverige´s medlemsgym och partnerföretag men även andra utvalda aktörer var inbjudna. Allt för att skapa en unik mötesplats för branschen.
 
Denna gång var det över 230 härliga personer på plats - med en stor mix av många medlemsgym, ett 30-tal partnerföretag samt representanter från såväl Almega Friskvårdsföretagen, IHRSA, GymBusiness och Sweaty Business. Under konferensen kunde man hela tiden bevittna hur nya kontakter knöts, hur kunskap, tips och erfarenheter utbyttes mellan alla på plats. 
 
"Vi hade ett väl definierat mål med konferensen - att alla deltagare genom möten, inspiration och utbyte skulle få med sig en massa tips kring hur deras verksamhet ska utvecklas”, menar Peter van den Brink, en av arrangörerna från KlubbSverige.
 
Bland föreläsningarna erbjöds bland annat följande presentationer -
Jan Spaticchia -
Entrepreneural Leadership and the Challenge of Change
 
Arvid Axland -
Kundupplevelsen är allt
 
Anna Sunneborn -
Säg JA till livet
 
Birgitta Thörn -
Fokusera på kundresan
 
Högst poäng på utvärderingarna fick Anna Sunneborn med fantastiska 5,9 av 6,0 möjliga. Även den brittiska superentreprenören Jan Spaticchia fick över 5,0. Totalupplevelsen bland deltagarna på KlubbSverige Exclusive träff blev höga 5,2 av 6,0 möjliga - riktigt imponerande.
 
I samband med konferensen delades en del priser ut. Här lyfts det fram goda exempel i branschen som kan fungera som ledstjärnor och inspiration för andra. Vinnare under årets Exclusive Awards blev:
 
Årets Klubb - Idrottskliniken
Årets vinnare har genom åren utvecklats till att bli såväl etablerad som ledande aktör på sin ort. Trots stor lokal konkurrens har de hela tiden varit mån om sin vision och värdegrund, vilket innebär att leverera en förstklassig och varierad träning till såväl motionär som elit. Med sitt breda utbud av olika träningsformer möter de nästan alla individers behov för att nå en bättre hälsa och glädjefylld träning.
 
Sveriges Nöjdaste Kunder - Energi hälsocenter
2018 fick denna klubb, priset i kategorin Årets Upplevelse och i år tar de hem kategorin Sveriges Nöjdaste Kunder. Det visar att sambandet mellan att leverera en helhetsupplevelse och bra resultat med den träning man erbjuder, ger nöjda medlemmar. Denna klubb levererar allt det och lite till. Med hela 6,47 i NKI och ett NPS på 80 visar man tydligt att man har Sveriges nöjdaste medlemmar.
 
Årets Upplevelse - Endorfin
Med sin enorma glädje att hela tiden leverera på topp till sina medlemmar skapar detta företag en perfekt arena för inspiration, livslust, bättre hälsa och stark motivation även när det känns motigt i livet. På sina anläggningar finns en värme och intensitet som i branschen är unik. Inte en detalj har lämnats åt slumpen utan här är det 100% som gäller hela tiden i allt man tar sig för.
 
Lifetime Achievement - Ego
Med sin gedigna bakgrund och sitt genuina intresse för träning skapar denna verksamhet och dess ägare möjligheten för 1000-tals Sundsvallsbor att uppnå en bättre hälsa. De är ständigt på jakt efter nya idéer och håller sig hela tiden uppdaterade med vad som sker i branschen. De har en grundmurad vilja och strävan efter att varje kund ska känna sig sedd, omhändertagen samt ha en känsla att de har möjlighet att utvecklas.
 
Nästa KlubbSverige Exclusive konferens äger rum den 3 - 5 maj 2020, nu på Radisson Scandinavia i Göteborg. Missa inte detta tillfälle...
 
KS 19kollage
Rate this item
(1 Vote)
Last modified on onsdag, 05 juni 2019 15:15
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB